Hem > Allmänt > Världens läskigaste dröm

Världens läskigaste dröm

Jag hade världens läskigaste mardröm inatt… Jag grät. *Snyft*

I drömmen befinner vi oss i Småland hemma hos någon i min familj. Vet inte vem för familjemedlemarna var utbytta och huset kände jag inte igen. Ibland får man bara tacka och ta emot vad som erbjuds i drömmarna värld…

M och plötsligt fått en ”EVIL” tvilling. I ett rum står ett öppet akvarium som är uppfyllt ett par centimeter. I akvariet ligger en stor levande krokodil och även mina små tvillingsöner. I drömmen är jag rädd för det elaka tvillingbrodern. Han är min son, tyvärr. Jag tar aldrig hand om honom, ammar inte honom eller någonting.

Jag går till akvariet och ska ta upp M. Vi går ner på nedervåningen och jag ska precis amma när jag till mina stora fasa upptäcker att det är tvillingbrodern jag har vid mitt bröst. En iskall kår går genom ryggen. Jag får panik och springer upp för trapporna igen för att slänga tillbaka honom i akvariet och hämta M istället. Jag hinner tänka att tvillingbrodern är en satunge, att jag hatar honom och att det bästa hade varit om han aldrig hade fått överleva.

Väl framme får jag se M. En svart, stirrande och tom blick säger allt. Han är död och det är tvillingbrodern som åstadkommit det. Jag ska ta upp honom och han är helt stel.
Vaknade med ett ryck, väckte J och tokgrinade…

Jag tror det var det läskigaste jag någonsin drömt i mitt liv.

Annonser
Kategorier:Allmänt
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s