Hem > Mammaliv > Det där med barnvagn

Det där med barnvagn

Fånigt, jag vet. Det är ju ett tag kvar tills bebbe ploppar, men det där med att reka marknadens syskonvagnar är betydligt mer underhållande än att analysera en dikt.

Hur som helst så har vi efter mycket övervägande bestämt oss för vilken typ av barnvagn vi ska ha när bebbe kommer. Vi har hela tiden varit inne på Phil and Ted, den till vänster. Men både jag och älsklingen tycker synd om det stackars barnet som får sitta där bak.
Nu har vi fått nys om en finsk vagnmodell som heter ORA. De har en syskonvagn med namnet Stockholmsmodellen. Finessen med denna vagn är att den är mycket smalare än vad syskonvagnar brukar vara. Dessutom så kan man ha barnen sittandes bredvid varandra och när bebbe är liten så får den ligga i mjuklift bredvid Tott. En annan fördel är att man själv kan avgöra om man vill ha barnen framåtvända eller bakåtvända.
En praktisk syskonvagn som duger bra för hämtning och lämning vid dagis. På dagarna kommer ju bebben rulla runt i brorsans bugga, den kan man ju förövrigt ha en ståbråda till. Det känns skönt att ha bestämt sig och att för en gångs skull vara överrens. Nu är det bara att avvakta och se om det dyker upp något på blocket.
Annonser
Kategorier:Mammaliv Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s