Hem > Allmänt, Resor > Bland horor & bottenskrap

Bland horor & bottenskrap

1131963560

”Den romantiska synen av milslånga vindruvsplantage har plötsligt bytts ut av ett omättat inferno av porrklubbar. Jag bor i ”de fina kvarteret”, där pundare, fyllon, psykopater, horor och poliser är det dagliga ögongodiset.

Bussresan från Mildura till Sydney tog 17 timmar. Jag kunde inte sova. Väl framme i Sydney möttes jag av ett ordenligt regnväder som vägrade ge upp. Tog en taxi till Bondi Beach ihopp om att finna mina drömmars hostel, men det var uppbokat överallt så jag bestämde mig istället för att åka till det kära Kings Kross och titta på knarkare istället. Har hittat ett helt okej hostel som bara kostar $110/veckan. Ägaren går på kokain och har en pitbullterrier som heter ”Pitty”. Lilla ”Pitty” traskar runt lös här på hostelet, jag antar att det är bäst att försöka hålla sig vän med henne, man skulle kunna säga att hon är en så kallad vakthund.

Jag är glad över att vara i Sydney. Jag har varit i kontakt med ett par vänner och det kommer nog inte dröja lång tid innan jag bli varm i kläderna och kommer på fötter. Nu är första prioritet att hitta ett jobb.”

Ett utdrag från min resedagbok. Resan – ”Ett år i Australien”, november 2005.

Annonser
Kategorier:Allmänt, Resor Taggar:
 1. 2009/11/10 kl. 10:53

  SV:
  Min lilla gris är 4,5månad.

  Grattis till er kommande!! Tror du h*n kommer på beräknat datum?? Jag räknade ner två månader innan…. haha Då var jag klar att föda liksom;)

  Ha en härlig dag!!

  • 2009/11/10 kl. 14:53

   Jag tror att bebbe kommer komma kring det beräknade datumet +/- 2 dagar ungefär. Ska bli så spännande att se när det sätter igång. Din lilla är verkligen bedårande. Åh vad jag längtar efter bebbe nu.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s