Hem > Okategoriserade > Vi har fått en ny lägenhet

Vi har fått en ny lägenhet

Tack så mycket för all hjälp i helgen Alleni och Obban. Älsklingen och Obban har slitit hårt med att riva innerväggen mellan kök och vardagsrum. Det är hur bra som helst. Öppet, luftigt och fint.

Alleni har spacklat tak, lagat god mat och varit ett mentalt stöd för mina psykbryt. Jag har ammat Lovi och jagat Toddo. Blandat lite gipsspackel och ältat möbelering. Ältat hål i huvudet på nära och kära. I´m a bitch. Åtminstone om jag ska tolka sammanfattningen av gårdagens summering.

Älsklingen var inte alls inne på att möbelera, något som jag struntade helt och hållet i. Jag såg att läpparna rörde sig, men jag lyssnade inte alls på vad han sa. Känner mig lite dum. Men är samtidigt så frusterad över att bo i ett hem som ser ut som en statsmissionsbutik. Ett saligt hopplock av udda prylar och överbelamrat med böcker och saker som inte används. Bara för att slängfobin härjar.

Man ska leva som man lär och idag ska jag rensa ut bland alla mina böcker. Jag ska vara hård. Spara sådant som verkligen rockar och skänka bort det som rockar mindre.

Tycker ni att man ska ha böcker framme i sitt hem???

Annonser
Kategorier:Okategoriserade Taggar:
 1. 2010/03/08 kl. 8:28

  Förut hade vi framme mycket böcker, ja har alltid tyckt de är fint å titta på, men nu sen vi flyttade in i huset så fanns de ingen bra plats för dom så dom har åkt in i gästrummet där allt vi inte har nån plats för hamnar, steget därifrån brukar sen vara soporna eller vinden. 😉

 2. 2010/03/08 kl. 8:46

  Jag slänger aldrig böcker om de inte är oanvändbara, och ger bara bort böcker i present. Min förbannelse.

  Ni kollade väl att det inte var en bärande vägg ni tog bort?

 3. 2010/03/08 kl. 9:30

  Å jag ÄLSKAR böcker och vill ha så många som möjligt framme. Jag gör aldrig av mig med några utan stampar in i den gedigna bokhyllan på 3 x 3 m.

 4. caroline
  2010/03/08 kl. 10:14

  Jag älskar böcker! Tyvärr har jag ingen plats för bokhyllor, så de får vara i klädkammaren. Men jag drömmer om att kunna ha ett bibliotek hemma..

 5. 2010/03/08 kl. 11:17

  Visst är det härligt att SLÄNGA och göra sig av med en massa krafs! När vi flyttade i somras slängde jag kopiösa mängder som bara gav mig ångest, även sånt som var makens – och han har inte ens märkt att det är borta. Nu följer vi regeln ”en in, en ut” slaviskt när det gäller inredningen eller vad som helst – man ska ha ett enkelt liv och hurra för lättstädat! 🙂

  Absolut kan man ha böcker framme – personligen tycker jag det är snyggast med vägghyllor och när böckerna (helst inbundna) är antingen sorterade i färgskala eller huller om buller – inte i storleksordning. Fast jag är verkligen en nörd när det gäller såna här detaljer, haha…

 6. 2010/03/08 kl. 22:33

  Slänga böcker? Då kan man lika gärna börja med bokbränneri.

  Fantiserar om oändliga rader av inbyggda bokhyllor, mmm…

  Kram!

  Ps. Nu är vi friska o ses gärna snart.

 7. nena
  2010/03/09 kl. 21:30

  Vackra böcker ska man spara ! =)

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s