Hem > Resor > Alanya perfekt för småbarnsfamiljer

Alanya perfekt för småbarnsfamiljer

Tips om Alanya måste jag såklart dela med mig utav. Här följer en kavalkad av sådant jag tyckte var bra med Alanya. Jag börjar med hotellet.

Hotell Royal Palm
Ett mycket fräscht hotell med gäster från huvudsakligen Sverige, Finland, Holland, Danmark och Tyskland. Rummet var välstädat och det kändes rent.

Internetuppkoppling
I lobbyn fanns trådlöst internet utan kostand, ville man surfa på hotellets datorer kostade det 3 euro för en timma.

Mat
Maten var god men inget märkvärdigt. Vill man frossa i bladpersilja och fetaost så har man hamnat i bladpersilja och fetaosthimmeln. Det var vad veckans kost bestod av för min del. Har man barn fanns det alltid någon pasta att välja mellan, samt turkiska köttbullar som iofs inte såg ut som köttbullar. De var avlånga och smala. Köttkorvar kanske man skulle kallade för egentligen. Kaffe och dylikt fick man ta ut automat men ack så gott det var. Öl, vin och sprit fick man dricka hur mycket man ville. Men jag hade med kaffet och bladpersiljan hittat mina två starka kort, allt annat var ointressant. Eller???

Nja… Efter lunchen bjöds det på pizzaslice som serverades vis stora poolen. Plötsligt så kom jag på en tänkbar anledning till varför vågen visar 1 kg +.

Sol och bad vid poolen
Hotell Royal Palm har två pooler. En huvudpool där det finns en poolbar och pizzabagare, samt en liten där det finns två vattenruchkanor. Vid båda poolerna finns det solstolar. En som är viktig att känna till är ”finns det solstolar så finns det tyskar som paxar solstolar”. Innan frukost så rusade tyskarna ner till poolen och bredde ut sina handdukar på solstolarna.

Annonser
Kategorier:Resor Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s