Hem > Okategoriserade > Drömmar om eget sommarhus

Drömmar om eget sommarhus

Vad härligt det skulle vara att ha ett lantställe. Vi drömmer om att köpa ett, men det är kostar massor av pengar. Åtminstone om man vill ha sjönära med max en timmas resväg från stan. Om vi skulle ha ett lantställe behöver vi bil. Det blir plötsligt många utgifter att hålla koll på.

Jag har fyra år kvar att plugga, vi vill gärna ha ett tredje barn, bröllop hägrar i horisonten, vi försöker resa minst en gång om året och vi kommer att bli tvugna att flytta till större boende om sisådär 5-6 år.

Val och prioriteringar. Är det vad livet går ut på? Efter att ha tillbringat sommrar hos svärisarna känns det verkligen som att eget litet sommarhus vore en drömtillvaro för familjen. Barnen skulle kunna springa fritt, vi skulle kunna bada och känna frihet över att det var vårt egna hus där vi själva huserade. Som lärare skulle jag ha långa sköna sommarlov med barn och pelargoner som högsta prioritet. Livet är kort fast ändå ganska långt. Tids nog kommer de rätta förutsättningarna. En vacker dag faller alla bitarna på plats. Jag vet att det är så men känner ändå någon sorts stress. Jag vill leva ned allt det där nu när jag är relativt ung och har småbarn. Det sjuka är att vi skulle kunna ha en sådan tillvaro. Om vi skulle sälja vår lägenhet och flytta till en mindre ort skulle pengarna räcka till både boende, bil och sommarhus. Val och prioriteringar var det rätta orden.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s