Hem > Okategoriserade > Köpa sex

Köpa sex

Det ordas mycket om ämnet i media just nu. Unga tjejer säljer sex på nätet. ”Vem köper sex” är en intressant fråga, men ändå ganska oväsentlig. Jag tycker det är mer intressant att veta ”vem som säljer sex och varför”. Vad är det som får dessa unga flickor att sälja sina kroppar? Många av dem är så pass unga att de fortfarande bor hemma.

Kan det vara en kombination av taskig självkänsla, brist på trygghet och ett ständigt sug efter kicken som infinner sig vid konsumtion? Säljer flickorna sina kroppar för att få pengar till att shoppa?

Oavsett hur de hamnat i sitt svarta hål är jag övertygad om att samhället kan förebygga detta preventivt. Frågan är bara hur. Vi lever i ett informationssamhälle. Ungdomar är inte dumma i huvudet. De vet att är fel att sälja sex, frågan är hur pass välutvecklat deras konsekvenstänkande är? Jag tror inte de inser att de lämnar själen åt sitt öde. Jag tror inte att de inser faran med sitt destruktiva beteende och hur detta kan komma att påverka dem för resten av livet.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s