Hem > Okategoriserade > Kommentera mera

Kommentera mera

Jag är dålig på att kommentera andras bloggar. Det är ren lathet. Ibland tänker jag att jag ska skriva något tänkvärt, senare. Sedan blir det aldrig av. Jag ska bättra mig.

Jag är även ganska dålig att kommentera era kommentarer här i granen. Ni ska veta att jag verkligen uppskattar det ni skriver. Tänk att någon bemödar sig att läsa min blogg, inte nog med det, ni kommenterar den också! Fantastiskt! Jag blir glad av varenda kommentar och jag får ångest över min oförmåga att visa den uppskattningen.

Jag ska bättra mig. Istället för att få ångest över att jag inte skriver kärleksbrev tillbaka, ska jag fatta mig kort och på det viset bekräfta att jag läser era ord. Jag ska även bli bättre att kommentera bloggar jag läser. En kommentar betyder kanske inget speciellt för den dom skriver, men jag vet att den är värdefull för mottagaren.

Ibland får jag kommentarer i stil med: ”Jag gillar din blogg och brukar läsa den.” Nyfiken som jag är går jag in på sidan och upptäcker en jättefin blogg som jag inte skulle hittat utan den där kommentaren.

Vad har vi lärt oss av detta? Kommentera mera. Sprid glädje, sprid ordet.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade
 1. 2010/07/27 kl. 9:53

  Små kommentarer är också fina!

 2. 2010/07/27 kl. 14:58

  Ja det är ju konstigt det där att man är dålig på att kommentera på andras bloggar, och saknar samtidigt kommentarer i sin egen. *knäpper sig på näsan* Egentligen är det ju jätteenkelt att bara skriva en rad – jag gillar din blogg! 🙂

 3. 2010/07/27 kl. 20:18

  Måste bara säga att jag älskar din blogg, Har kommit in här lite då och då men nu har jag börjat följa dig på bloglovin och läser dina inlägg så fort jag får se en uppdatering 🙂
  Du är så bra 😀

  • 2010/07/27 kl. 22:13

   Milda Matilda! Vad gullig du är! Jag blev väldigt glad. Tack!

 1. 2014/10/02 kl. 18:15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s