Hem > Okategoriserade > Var köper ni era bh:ar?

Var köper ni era bh:ar?

Bilden är hittad här.

Min axelbandslösa bh låg i tvätten och jag hade ändå planer på att köpa en till. Jag släpar med mig barnen till triumfbutiken och provar ut en ny. Bh:n sitter perfekt. Från något odefinierbart till en snygg urringning. Smäck. Den ska jag ha. Jag tar fram plånboken och mitt stämpelkort. När jag stämplat fyra gånger får jag 50% på femte köpet. Bh:n kostar 469 kr.

Kassörskan: För att man ska få en stämpel måste man handla för minst 500 kr.
Jag: Jaha? Men jag vill inte ha något mer.
Kassörskan: Vad sägs om en tvättpåsa till bh:n?
Jag: Behövs inte jag har flera stycken.
Kassörskan: Vad sägs om en trosa?
Jag: Nej, jag har inte tid att kolla ut något.
Kassörskan: Men jag kan kolla snabbt. Föredrar du någon speciell färg?
Jag: Vitt
Kassörskan: Tittade, jag hittade ett par lavendelfärgade.
Jag: Ta en tvättpåse då. *suck*

Nu har jag en stämpel i kortet och en irritation uppbyggd mot butiken. Jag tycker det är fult. Istället för att lura på mig en tvättpåse kan de ju höja priset på bh:n. Jag tänker lämna tillbaka den där tvättpåsen. Basta. På tal om bh:ar berättade en vän till mig att hon hittat en jättefint märke ”Aubade” på NK. Svindyra bh:ar men väldigt bra. De ligger runt 900 kr. Gulp, det känns ganska dyrt för en bh. Men jag kan verkligen tänka mig att det känns lyxigt att glida runt i en sådan. Innan jag föll för triumf brukade jag handla på details. Innan dess köpte jag bh:ar på Kapp Ahl. Men jag märker verkligen STOR skillnad på kvalitén.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade Taggar:
 1. 2010/07/31 kl. 23:16

  Lindex eller Triumph =)

 2. 2010/07/31 kl. 23:48

  Lindex

 3. Purvi
  2010/08/01 kl. 0:00

  Hej på dig. Details på Götgatan brukar jag handla på. Jag gillar Chantelle Bh.ar. De sitter bra på mig. Kramis

 4. 2010/08/01 kl. 9:24

  Jag handlar på Change! Jättenöjd med både kvalitet, pris och service, plus att det finns alla storlekar man kan tänka sig.
  (Lär ju finnas i Sthlm också om det finns i Götet;-))

 5. 2010/08/01 kl. 9:30

  @Rockabillan: Jag har aldrig hört om Change. Tror inte de finns i Stockholm.

  @Purvi: Jag har varit sigen på att testa Chantelle, men har aldrig kommit så långt. Har fastnat för Triumph.

  @Alla ni som deltar i diskussionen: Hur många bh:ar går ni runt på? Jag har fem favoriter som jag varvar mellan. Tycker ni att det känns viktigt med bra bh:ar? För mig är det a och o särskilt nu när brösten har förändrats så mycket efter amning och allt. Klyftan är inte vad den en gång varit så att säga. Skulle bara vara kul att höra om andras bh:relationer.

 6. 2010/08/01 kl. 11:07

  Cubus har jag fastnat för just nu, billiga och sitter bra! 🙂
  Jag har tre riktiga favoriter plus en axelbandslös och en som jag kan göra om till halterneck och brottarrygg. Så fem går jag runt på.

 7. 2010/08/01 kl. 15:16

  http://www.change.com/se/butiker/

  Jag växlar också runt mellan ca. 5 tror jag, det känns rätt lagom. Min storlek (80-85G) kräver en bra BH, & kinkig med passformen är jag också 😉

 8. 2010/08/01 kl. 15:57

  Jag har 75E eller F på BH:ar så jag kan aldrig hitta nåt på vanliga affärer som t.ex Lindex, utan det får bli specialaffärer med större storlekar eller nätet. Brukar beställa från Bravissimo (brittisk sajt), Evas Underkläder eller BH-teamet. Brukar kunna fynda på engleska sidor faktiskt… Figleaves har också mycket snygga BH:ar!

  Har en grym axelbandslös BH från Wonderbra, Ulitmate strapless heter den. Sitter som gjutet trots mina stora brön =) Beställde den från Nelly.se

 9. LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore
  2010/08/02 kl. 8:13

  jag har 75H och handlar mina på Details. Den enda modellen som funkar för mig är Prima Donnas bh’ar. De är apdyra dock (runt 600 – 800 spänn) och jag har därför inte en hel hög. Jag tror jag har tre stycken nu. Men de är supersnygga och supersköna. (bättre än triumph!)

  change finns i nacka och i sollentuna, men jag har aldrig varit dit. hört att de ska ha lite större amningsbh’ar och ska se om jag får tid att åka dit nu när vi kommer hem från delsbo.

  • 2010/08/02 kl. 22:49

   På vilket sätt är de bättre än Triumph? Jag frågar för att jag är av åsikten att bara det bästa är bra nog. Varför köra skruttig saab när man kan glida runt i en jaguar? Tre bh:ar räcker ju helt klart för att gå runt därför lägger jag gärna en extra slant på något som är bekvämt, ger en känsla av lyx och som är snyggt.

 10. 2010/08/03 kl. 19:22

  Mina två senaste köpte jag på en butik som heter Eleonora Laura, ena kostade 600kr å den andra 950 kr. Är första gången jag köpt RIKTIGA bh:ar. I RÄTT storlek. Sååå värt pengarna!

 11. LADY DAHMER
  2010/08/06 kl. 12:13

  mer välgjorda och bättre passform. Gå in å prova!

 12. Andrea
  2012/01/30 kl. 20:50

  http://www.kisskiss.se har snygga bh

 13. 2013/12/12 kl. 16:46

  I just now wanted to thank you again for this amazing web site you have built here. It can be full of ideas for those who are really interested in this kind of subject, specifically this very post. You’re really all really sweet along with thoughtful of others in addition to the fact that reading your website posts is a good delight with me. And what generous gift! Mary and I really have enjoyment making use of your recommendations in what we should instead do in a few weeks. Our list is a kilometer long so your tips are going to be put to fine use.

 1. 2010/08/02 kl. 8:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s