Hem > Okategoriserade > Massor av människor

Massor av människor

Jag bor i Sveriges största stad. Jag rör mig iofs i ett ganska begränsat område eftersom jag enbart hänger innanför tullarna. Men hursomhaver. Idag har jag träffat på inte mindre än fem människor jag känner mer eller mindre. Fyra helt otippade människor där jag plötsligt hör någon ropa mitt namn, samt en människa där jag gick precis bakom och själv var den som ropade ett namn.

När jag var på väg till dagis träffade jag 50% av Bambifamiljen. Efter en stund kom de resterande 50% och vi hängde lite lätt i en park innan det blev dags för middag. Jag måste tipsa er om Bambis blogg. Hon ska gifta sig och har ikväll skrivit ett inlägg om hur hon ska göra för att spara ihop pengar. Som ni kanske har sett har jag skapat en ny kategori ”Ekonomi”. I den kategorin kommer jag dela med mig av saker som gör spargrisen glad.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade
  1. 2010/08/06 kl. 12:10

    Hihi, ja Jens blev lite förvånad att du kände igen honom bakifrån så där 🙂 Men det var trevligt att träffas en kortis så där 🙂

    Du… det där tipset om plastpåsar var ju superbra! Idag när jag handlade så köpte jag avfallspåsar.. men dom billigaste jag hittade kostade 20 kr för 25 st. Vart hittade du så billiga?

    Jens är soppås-fascist så han är sur över dom billiga avfallspåsarna som kommer att gå sönder och läcka… han brukar ibland ha DUBBLA ica-påsar för att det inte ska läcka. Men jag förklarade att det är sååååå mycket billigare, så nu får han svälja sina soppås-fasoner!

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s