Hem > Okategoriserade > Inspirerande boomerangeffekt

Inspirerande boomerangeffekt

Det man sänder ut kommer tillbaka. Som en boomerang. What goes around comes around. Vet inte varför men det är så det fungerar i vårt universum.

Jag är en glad jävel. Fylld av energi och lust. Lust att leva, lust att upptäcka, lust att utmanas, lust att ställa upp, lust att hjälpa –  kort och gott lust till det mesta. Jag undviker att deppa i den mån det går. Saker som vi inte kan påverka finns det ingen anledning att ödsla energi på. Bättre att värna om vår kraft och lägga den på sådant som får oss att må bra.  Jag tror att det finns en mening med allt som händer och att vi alla ställs inför svårigheter för att utmanas.

I lördags hade jag en skitdag. En skitdag som blev en fin skitdag när jag läste två texter skrivna av två vänner. Nina Ruthström gjorde mig uppmärksam på ett inlägg skrivet av Lady Dahmer. Jag läste dem och blev helt varm om hjärtat. Den energin jag sänt iväg och som smittat av sig på Nina och Lady, kom plötsligt tillbaka till mig och jag blev glad igen. Ett bevis på att boomerangeffekten verkligen fungerar.

Annonser
Kategorier:Okategoriserade Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s