Hem > Gå ner i vikt > 85.3 kg = + 0.1 kg

85.3 kg = + 0.1 kg

Ett hekto hit eller dit. Jag befinner mig fortfarande på platån. Det gör mig ingenting. För första gången på två veckor känner jag att den envisa förkylningen börjar ge med sig. Jag velar fram och tillbaka angående om jag ska genomföra tjejmilen eller inte. Nu är jag totalt otränad och det är inte många dagar kvar tills loppet går av stapeln.

Annonser
Kategorier:Gå ner i vikt Taggar:
  1. Annelie
    2010/08/27 kl. 18:53

    Du är duktig… Tänk en extra gång ang tjejmilen. Förkyld, inte i riktig form kan leda till större olyckor som min kompis.. Eller så gör du det men tar det lugnt.. Jag ska springa midnattsloppet nästa år.. Hakar du på.. Ta hand om vårat bajsbruna hus i helgen så syns vi efter våran semester…

  2. 2010/08/28 kl. 14:15

    Jag sprang Midnattsloppet förra helgen, och hade också total otur med uppladdningen. Men, jag sprang i den takten jag orkade, och trodde att jag skulle komma sist av alla. Till slut tog det 3 ynka minuter mer än vad jag siktade på som tränad, så jag tycker absolut att du ska försöka. Orkar du inte springa hela så får du väl gå en bit… 😉 Boosten man får efter att ha sprungit är värt det!

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s