Mina läsare

Det är roligt att blogga och det är ännu roligare att det finns människor som tycker det är roligt att läsa min blogg. Även en apa måste underhållas och nu lägger jag upp en sida i menyn enbart för er som läser. Vem är du underbara människa som inspirererar mig att blogga? När hittade du hit?

Är du en vän? Familjemedlem? Gammal bekant? Bekants bekant? Kommer du från Växjö? Är du någon som bara halkat in och fastnat för min fantasiska förmåga att handskas med ord? Delar vi intressen? Gillar du pelargoner? Har du barn? Är du apa? Googlade du efter något lurt? Kämpar du med viktminskning?

Annonser
 1. 2010/06/14 kl. 6:55

  Jag är en gotlänning vars blogg du tipsade om en gång och på så sätt upptäckte jag dej och din välskrivna blogg. Du är en härlig människa med kloka tankar och mkt humor vilket gör din blogg intressant.

  Du köpte en päls till mig, som du visste att jag gillade, och så träffades vi i verkligheten för att överlämna jackan samt fika. Det var en mycket mysig stund, jag föll för dej direkt. Jag önskar så att vi kunde träffas igen och lära känna varandra närmare. Men tyvärr har vi östersjön emellan oss. SÅ nu får jag sitta här avundsjuk på alla andra som umgås med dej… 😉

  Kram

  • 2010/06/14 kl. 10:33

   Finaste Nina!
   Vilken underbart härlig kommentar, tack! Du passa dig så att jag inte kommer över och våldgästar. Jag vill ha mer av dig med serrö. 🙂

 2. 2010/06/14 kl. 16:52

  Vi träffades i ett inte så värst lyckat grupparbete, du och jag slet som djur och stångades oss nästan blodiga för att få allt att klaffa. I slutändan förde det jobbiga grupparbetet med sig att vi fann varandra 😀 Det är jag glad över.

  KramKram

 3. 2010/06/15 kl. 13:35

  Ja du… det började väl med att du kommenterade hos mig. Jag läste lite hos dig och sen så har vi funnit varandra 🙂

  Ja, jag har barn och ja jag är apa 🙂

  Bor på underbara Söder och delar dom flesta av dina intressen 🙂

 4. 2010/06/16 kl. 12:13

  Hej jag är ny här och som det ser ut i dag kommer jag nog kunna bli kvar. Jag är en kvinna i mina bästa år med två barn och en lite lätt excentrisk karl. Vi lever i ett renoveringsobjekt som vi tänkt renovera i åtta år, jag har en kropp som redan en gång tappat knappt trettio procent men som sedan ökat med 26 procent igen så ett visst mått av viktissues finns det.

  Jag hittade hit genom att du kommenterat hos mig.

  Detta var en rolig idé, jag tror jag kopierar den till min blogg?

 5. 2010/06/17 kl. 9:27

  Jag är din barndomsvän som du delade en kula med en gång, *PIIIIP* tillsammans med och *PIIIIIIIP* på Åhlens och *PIIIIIP* i skolan. Ja, du vet ju själv – allt kan vi inte skylta med. 😉

  (Och nu inser jag hur sexuellt jag fick allt ovan att verka, men så var det ju inte menat förstås.)

  Kram!

 6. 2010/07/09 kl. 14:42

  Hej! Såg din kommentar på min blogg om bloggteman till WordPress. Jag försökte mejla men det verkar inte ha kommit fram? Hur som helst så ville jag bara meddela att jag gör teman! Kontakta mig gärna på sandra1731@yahoo.se om du fortfarande är intresserad!

 7. 2010/07/13 kl. 8:56

  Jag hittade hit via Nina Ruthströms blogg och älskade omedelbart dina ljuvliga ord.
  Eftersom jag oxå är apa (närmare bestämt en VrålBabian) blev jag glad att upptäcka att det finns fler av vårt eminenta släkte. Jag bloggar från en Norrländsk småstad och alla mina snubblande äventyr och klagomål hamnar under en kategori vid namn ”VrålBabianens Äventyr”. Jag är ofrivilligt barnlös men jobbar på saken. Förutom vikten (som ju inte är så viktig) så tror jag att vi har ett och annat gemensamt. Bara en känsla jag får när jag läser din välskrivna blogg.
  Genus, pelargoner och positiv inställning till livet för att nämna några.

  Jag är en ny apa i bloggvärlden, en VrålBabian som gormar, skrattar och ger mig ut på äventyr! Jag avundas dig närheten till eminenta bloggare som Bambi och LD och följer med spänning era träffar!

 8. Soleil
  2010/07/13 kl. 16:04

  Jag tycker om pelargoner och andra tantblommor. Jag är en tupp med mycket liten kam, som hittade dig via en kommentar du gav på min blogg. Nu har jag bokmärkat dig och kommer tillbaka.

  • 2010/07/14 kl. 0:48

   Vad roligt! Får man fråga vilka andra tantblommor du gillar?

   • Soleil
    2010/10/11 kl. 17:26

    Orkidéer är min favorit! Tycker även om stora krukor med diverse trädgårdsblommor som placeras ut på balkonger och verandor.

 9. 2010/07/30 kl. 20:55

  Jag tycker det här är en toppenidé av dej, med en sida ”Om dig”. Får jag göra likadant om jag länkar till dej?

 10. 2010/07/31 kl. 9:36

  Jag har inte träffat dig, men jag har träffat många som har träffat dig. Vi har fött våra första barn ungefär samtidigt… Vi har följt varandra genom första graviditeten eftersom vi skapade en egen ”mammagrupp” på nätet.

  Jag bodde på malmgårdsvägen och du inte långt därifrån, så jag tycker det är så trist att jag aldrig fick/tog chansen att träffa dig. (Nu har vi flyttat från stan) Du verkar vara så full av liv och helt enkelt en skön typ.

  Jag älskar ditt sätt att skriva!

 11. 2010/07/31 kl. 12:17

  Jag vet att jag hittade hit via en kommentar i någon annan blogg som jag läser, och tydligen så har jag fastnat. Det kan vara Bettie Page-gravataren som gjort det 😉
  Din viktresa är inspirerande och jag har ett pågående sånt projekt själv, men lämnar det utanför min egen blogg. Vi är i samma ålder, och jag har en halv lärarutbildning i ryggen jag med men är bosatt på den andra kusten. Din (och andras) blogg ger mig en paus i vardagen!

 12. N
  2010/08/19 kl. 21:44

  Jag hittade hit från Lady Dahmers blogg! Fastnade och nu kikar jag in varannan dag ungefär. Har jag fattat det rätt så är våra yngsta av samma årsmodell (höst 09) . Jag har även en son född 06. Gillar att läsa ”mammabloggar” och blir inspirerad utav din viktresa!

 13. 2010/08/26 kl. 13:09

  Jag är Pitebo som hittade hit genom bloglovin. Började läsa din blogg förra helgen, så jag är ganska så färsk. ;0). Jag blev så glad när du skrev om hur du försöker gå ner i vikt, på det ”rätta” sättet. Pluggar till Hälsovägledare och vi har lärt oss att en beteendeförändring är det bästa sättet till ett hållbart resultat, även läst forskningsartiklar som bevisar att de som gör på ditt sätt behåller vikten efter ett antal år medans de som går på dieter oftast faller tillbaka.
  Inga barn, min mamma älskar pelagoner, har nog lite apa i mig oxå !! =0).
  Tjing !!

 14. 2010/10/11 kl. 12:29

  Jag hittade din blogg via Lady Dahmers blogg,och fastnade direkt:)
  Jag är en tjej på 28 år,mamma till en Tuva som fyller åtta i januari 2011 och en bebis i magen,beräknad 12 feb 2011. Jag bor tillsammans med dotter och sambo i en liten tvåa i Haninge,en stockholmsförort. Jag är just nu sjukskriven men har tidigare arbetat som vårdbiträde på demensboende samt med rehab av vilda djur och lite ströjobb. Jag målar tavlor,virkar,skriver,lagar mat och bakar. Älskar att umgås med vänner,tycker mindre om kroglivet som jag tröttnat på.
  Älskar musik och att dansa och är intresserad av inredning,genus,historia och religion. Särskilt inne är jag på hinduismen,och även Indien som helhet,vilket är lite kul då min sambo kommer just från Indien:)
  Jag älskar djur men har inga själv för tillfället då jag känner att de tar för mycket tid.
  Har precis börjat blogga (igen) och tycker det är ett skönt (om än väldigt öppet) sätt att ventilera mig på:)

 15. 2010/10/11 kl. 12:32

  Okejra 😀 Hej hej! Sofi heter jag, bor i Liljeholmen med sambo, två barn och två katter. Snubblade nog in hit för ett tag sen när både Bambi och Lady Dahmer började länka till dig och jag har liksom blivit kvar. Tycker du skriver så mysigt 😀 Och tänkvärt!

 16. 2010/10/11 kl. 12:33

  Jag är en ung lärarstuderande som bor i norra delen av landet – närmare bestämt Örnsköldsvik. Jag har en Perserhona som heter Doris som jag tror att du hade kommenterat en bild på. 🙂 Jag hade varit inne en gång förut då Bambi länkat till ditt namn i något inlägg tror jag.. När jag såg att också du varit och besökt mig så blev jag glad och började ta reda på ytterligare vem du var (via din blogg). Jag tyckte om vad jag läste och då hamnade du på min bloglovin och där har du blivit kvar. 🙂

 17. Alfva
  2010/10/11 kl. 12:40

  Jag hittade hit för länge, länge sen och läser här för det mesta!
  Invandrad till Stockholm sen ett tag, bor i Nacka med dotter född -09.
  Önskar att jag hade lika gröna fingrar som dig, att jag hade ett uns av kreativitet i själen att göra något vettigt av, men alla kan väl inte vara begåvade på det viset? 😉

 18. 2010/10/11 kl. 13:16

  Jag hittade hit från Bambis blogg har jag för mig, och jag tror att det var tidigare i år. Jag är Johanna, 27 år, som bor i Karlstad och jobbar som förskollärare. Jag har en son, Harry, som är 1½ år gammal.

  Jag gillar din blogg för att du inspirerar till nya tankar, verkar ha en skön inställning till livet och har en sån där positiv blogg som jag själv önskar att min kunde vara! Fortsätt så! 🙂

 19. 2010/10/11 kl. 14:35

  Är en ”nybliven” mamma som hittade din blogg via Bambi och Lady D. Jag är en 25 årig med en liten kille på 6 månader, bor i mellersta Norrland med med min Fästman. Försöker som du tappa några jobbiga kg. Du har för övrigt sporrat mig till att ta tag i dessa kg. Gillar att se på film, träffa vänner och dricka te i höstmörkret. Gillar att din blogg är varm, ärlig och mänsklig!

  Jag bloggar som dig. Ibland ofta, ibland mindre. De är kul. Men ibland skiter jag i allt och tar 1-3 dagars paus.

 20. 2010/10/11 kl. 16:56

  Jag är en kurdisk tjej på 24 år och fru till en analytiker som i somras blev mamma för första gången. Ja är ekonom, jobbar (jobbade) på bank och har det underbart som mammaledig just nu.

  Jag hittade till din blogg via Bambis blogg och nu är jag fast sedan någon månad tillbaka.

  Trots att det känns som att vi är väldigt olika (baserat på bloggen) så tycker jag att bloggen och du är oerhört intressanta och underhållande 🙂

  Självklart har jag också en blogg som jag vill att du ska besöka 🙂

 21. Johanna Sjöberg
  2010/10/11 kl. 18:46

  Är en 20årig tjej från Örnsköldsvik som inte vet vad jag vill göra med mitt liv än. Måste ta tag med min vikt ialf då jag varit överviktig hela livet.

  Hittade hit via ett inlägg på Bloglovin’ om vikt eller liknande och började prenumerera nästan direkt då jag tycker du skriver så underbart och mysigt. Har satt dig under min ”bra skrivna” kategori! ..Och där är det inte många. 🙂

  Hittade dig och Lady Dahmer samma dag och kändes så skönt och bryta av alla ”toppbloggares” bloggar med era lite mindre med skön humor, intressanta åsikter och mysig stämning!

 22. Lotta
  2010/10/11 kl. 19:41

  Hittade hit genom Lady Dahmer. Vi känner inte varandra, och vi är nog väldigt olika, men jag gillar att läsa om andras vardagar.
  Är 25 år, bor några mil norr om Jönköping på västra sidan om Vättern med sambo och två barn (födda 07-04 och 09-05) + en bonusdotter på snart 10 bast som är här varannan helg.
  Vi bor på landet och sambon har travhästar, och vi har katter, getter, kanin och får.
  Jag läser din blogg för den är lättläst (= du skriver bra). Intressanta, roliga, trevliga, tänkvärda inlägg. Och jag älskar bloggare som uppdaterar ofta, och det gör ju du.

 23. 2010/10/11 kl. 20:01

  Hittade hit via Lady Dahmer (som jag hittade via Familjeliv.se) och fastnade i ett viktinlägg… 🙂

  Är 35 år, nybliven trebarnsmamma och bloggar själv i världens tråkigaste blogg (både design- och innehållsmässigt ;-)). Lever med fru och de (numera) tre barnen på landet i Dalarna.

  Har mycket tankar om feminism, jämställdhet och politik, men hinner sällan skriva så mycket – ej heller kommentera så mycket som jag skulle vilja. 🙂

 24. 2010/10/11 kl. 20:16

  Hittade precis som andra hit via Dahmen, och du verkar vara så himla härlig och glad, samtidigt som du vädrar dina dåliga daga. Sånt gillar jag.
  Jag?
  Bor i Malmö, alldeles för snart 30, en underbar grabb på 10 månader som berikar min vardag. Jobbar som kock, och slåss precis som du mot de där överviktskilona som belägrat sig på min kropp.
  Tack för en fin, rolig, upplyftande och inspirerande blogg!

 25. 2010/10/11 kl. 23:12

  Jag hittade hit genom Lady Dahmers underbara blogg, och har nu följt dig och ditt liv under ett par månader. Jag tycker du är helt fantastisk, och vissa inlägg du skriver går rakt in i hjärtat på mig, för det är så sant det du skriver. Jag inspireras verkligen till att skriva efter att jag har läst din blogg!

  Själv är jag en gotlandsfödd 21-årig tjej som numera är bosatt i en annan del av Köping med min sambo Thobias. Är för tillfället arbetslös och ledsen, men försöker rycka upp mig och ta dagen som den kommer. Jag antar att vi alla har våra hjärnspöken.. Är väldigt intresserad av mat och bak, så skall snart även starta en mat/bakblogg och hoppas på det bästa!

  Ta hand om dig!

 26. 2010/10/12 kl. 17:12

  Som så många andra hittade jag din blogg via Lady Dahmer och jag har varit här nästan dagligen sedan ett halvår tillbaka tror jag… Jag gillar att läsa mammabloggar och jag tycker att dina inlägg är intressanta och tänkvärda – det är väl därför jag kommer tillbaka hela tiden och hoppas att det finns något nytt att läsa 🙂 Jag är dock värdelös på att skriva kommentarer…

  Jag är uppvuxen på västkusten, bor nu i Nacka sen snart 8 år tillbaka men jag saknar den andra kusten… Gift, har tre barn (okt -03, maj -05, sept -10) och jobbar inom äldreomsorgen (demens) när jag inte är mammaledig. Jag ser fram emot att fylla 35 nästa sommar; man blir ju bara klokare och snyggare med åren 😀

 27. 2010/10/14 kl. 21:20

  Hej, jag har premiärbesök hos dig idag (hur har jag kunnat missa så länge..?), genom Alfva som presenterar sig lite längre upp.

  Jag fastnade och har läst måånga sidor nu. Gillar blandningen av vardag och kloka funderingar. Smått och stort, liksom. En känsla av feelgood. Sånt gillar jag.

  Ha det så gott! /Lisa

 28. Lotta
  2010/10/15 kl. 17:43

  Jag hittade hit ca NU via LaduDahmer. Ska kolla runt lite och førhoppningsvis bli ænnu en trogen =)

 29. 2010/10/16 kl. 11:09

  Hej!
  Även jag hittade dig via Alfvan och kommer absolut tillbaka!! Härligt skön blogg du har!
  Jag är tvåbarnsmor och bor utanför tullarna, har bloggat sedan ett år tillbaka och vill fokusera på det underbara i livet!

 30. 2010/10/26 kl. 21:57

  Hej,

  Hittade hit idag, då ditt inlägg Kvinnomisshandel låg högst på heta inlägg på WordPress. Nu har jag precis spenderat 20 min och tittat runt och läst på din blogg. Jag kommer absolut att fortsätta att följa din blogg!

  • 2010/10/27 kl. 14:31

   Hej Purple!

   Vad roligt, du är välkommen.

   • 2010/10/27 kl. 19:18

    Tack. 🙂

 31. Micael
  2013/02/02 kl. 14:37

  Hej! Har du gått på Ljungfälleskolan?

 1. 2010/06/15 kl. 6:53
 2. 2010/10/11 kl. 11:58

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s